Kompetencer

Lad os varetage din opgave

Hos Darringe Byg Aps udfører vi alle former for Tømrer/snedker arbejde, Så uanset om du skal have lagt nyt tag, skiftet døre/vinduer, eller lavet en tilbygning, så kan vi hjælpe. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.

Nyt tag

Skal huset have nyt tag så er der mange beslutninger, der skal overvejes inden da. Et nyt tag kan skabe mange muligheder, det er værd at overveje, om der skal skabes ekstra lysindfald i boligen i form af ovenlysvinduer eller en kvist. Det kan også overvejes om tagrummet kan udnyttes til eventuel opbevaring eller nye rum.

Døre og vinduer

Er det begyndt at trække en del fra de gamle vinduer eller døre i din bolig? Eller ser de bare ikke ud, som de engang har gjort?
Hos Darringe Byg har vi mange års erfaring med udskiftning samt montering af vinduer og døre. Vi klarer alt lige fra opmåling, levering og montering, få hjælp med at vælge de rigtige vinduer som passer til din boligs udtryk og dine ønsker.

Gulve og lofter

Flotte trægulve og lofter skaber et fundament for et harmonisk rum og kan give boligen et helt nyt udtryk. Som erfarne tømrere har vi i årevis arbejdet med udskiftning og lægning af trægulve, vi laver både reparationer og større gulvprojekter.

Terrasser

Forlæng sommeren med en træterrasse. En terrasse er familien samlingssted hvor solen og de lune sommeraftener kan nydes. En terrasse er en naturlig forlængelse af huset, der giver et ekstra rum ud mod haven og naturen.


Køkken

Køkkenet er et vigtigt rum. Det er ikke blot et sted, hvor der bliver lavet mad, det er også et leverum, hvor der skal være plads til alt lige fra at hygge om sine gæster, lektier ved spisebordet, og til en snak over køkkenbordet imens der bliver lavet mad. Få lavet et køkken der passer ind i din families hverdag, vi hjælper dig med at få lavet dit drømmekøkken.


Tilbygninger

Drømmer du om flere kvadratmeter? Så er en tilbygning måske løsningen for dig? En tilbygning kan være den ideelle løsning til dig, der har brug for mere plads i hjemmet, men ikke har lyst til at flytte.
Vi udfører tilbygninger i form af bolig, udestue eller udhus, som matcher husets stil, og ikke mindst jeres individuelle ønsker til, hvordan det skal se ud. En vellykket tilbygning skal både opfylder familiens behov og passer til husets arkitektur.


Forsikringsskader

Har du fået en større eller mindre skade i hjemmet?
Vi tilbyder at besigtige skaden, hvis du er blevet bedt om en pris fra egen håndværker af dit forsikringsselvskab.


Renovering

Et renoveringsprojekt kan være ganske omfattende, hvad end der er tale om en mindre opgave eller en totalrenovering af dit hus fra kælder til kvist. For hvor starter du lige henne? Har du ikke selv modet eller tiden til at kaste dig over sådan et projekt, så lad os hos Darringe byg udføre opgaven for dig.


Kontakt din tømrer i dag!

Hos Darringe Byg Aps udfører vi alle former for Tømrer/snedker arbejde, Så uanset om du skal havelagt nyt tag, skiftet døre/vinduer, eller lavet en tilbygning, så kan vi hjælpe. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste byggeprojekt.